we are NICE

Werken aan het versnellen van de transitie naar een Circulaire Economie doen we met de hele regio! Vanuit NICE werken we met een heel team aan deze uitdaging. Naast een vast team hebben we een flexibel team met jong talent. Samen werken we aan de transitie naar de Circulaire Economie.

Alex van Oost
Directeur-bestuurder

E-mail alexvanoost@wearenice.org

Lydia de Vin
Coördinator Kennis & Communicatie

E-mail lydiadevin@wearenice.org

Studenten zijn het kloppend hart van NICE

Studenten van verschillende niveau's, van mbo tot universiteit worden op onze leerwerkplekken als junior medewerker opgeleid tot jonge circulaire professionals. Jong geleerd is oud gedaan. Studenten vormen het kloppend hart van NICE en zijn de versnellers van de circulaire economie van morgen.

Onze junior medewerkers

Koen

Ola! Ik ben Koen en bezig mijn met Master thesis bij NICE. Mijn thesis gaat over de waarde van urban mined isolatie-materiaal voor de bouwsector. Ik hou ervan relaties tussen circulaire projecten te leggen en ben voorstander van wandelen na de lunch.

Jurjan

Binnen NICE werk ik samen met Heidi aan een onderzoek dat zich richt op de materialen-hubs in Noord-Nederland, we gaan kijken met welke aspecten rekening gehouden moet worden bij het (door)ontwikkelen van materiaal-hubs met betrekking tot het circulair bouwen. 

Renas

Van afval naar grondstof, daar moeten we heen. Daarom hou ik me momenteel bezig met de plastic afvalstroom van Zernike campus.  

Anis

Ik voer een onderzoek uit op het gebied van het eigendomsrecht bij gebruikmaking van product as a service. Iedere dag bevorder ik ook de sociale cohesie. 

Nelleke

Mijn naam is Nelleke en samen met Lisa schrijf ik mijn scriptie bij NICE. 
Wij voeren onderzoek uit naar de duurzame, op koffiedik gekweekte, oesterzwam. Hiervoor gaan wij een product ontwikkelen waar de oesterzwam in zal worden verwerkt. Op deze manier dragen wij bij aan de eiwittransitie.

Wanru

Het recht werkt op de achtergrond vandaar mijn achterhoofd.
Aan de foto is geen portretrecht verbonden. Aan mijn tekst is wel een auteursrecht verbonden. Namens NICE doe ik onderzoek naar het intellectueel eigendomsrecht binnen de samenwerkingsverband ‘Drenthe Woont Circulair’. 

Heidi

Binnen NICE werk ik samen met Jurjan aan een onderzoek dat zich richt op de materialen-hubs in Noord-Nederland, we gaan kijken met welke aspecten rekening gehouden moet worden bij het (door)ontwikkelen van materiaal-hubs met betrekking tot het circulair bouwen. 

Lisa

Ik ben Lisa en schrijf samen met Nelleke mijn scriptie over productontwikkeling met de duurzame oesterzwam. Hiermee versnel ik de eiwittransitie. Verder fiets ik op dinsdag over de Zernikecampus met de Zwamfiets! 

NICE 2 meet u.

Kennismaken met ons? Daar staan we altijd voor open.