Hey Junior Medewerker!


Zo heet je als je bij ons je (afstudeer)stage of project doet!

Ben je op zoek naar een stageplaats?

Wil je bij ons team horen dat werkt aan de transitie naar een circulaire economie? Lijkt het je gaaf om ervaring op te doen in een multidisciplinair team? Schrik je niet van werken in een transitie-context? Houd je van een plek waar innovatie en samenwerken met elkaar centraal staat en waar oplossingen bedacht worden?

Ja? Dan zoeken we jou!

Studenten vormen het kloppend hart van NICE en zijn de versnellers van de circulaire economie van morgen.

Wat bieden wij?

Echte opdrachten

Je gaat bij ons aan de slag met een echte opdracht. Dit kan een opdracht van ons zijn maar ook een opdracht van onze klanten/partners uit de regio. Dit betekent dat je met jouw persoonlijke bijdrage meehelpt aan het versnellen van de transitie naar een Circulaire Economie.

Voorsprong

Hoe gaaf is dat! Door bij ons stage te lopen heb je aan het einde van je stageperiode veel kennis opgedaan en weet je exact wat er nodig is bij bedrijven, personen en jezelf om de transitie naar een Circulaire Economie te versnellen. NICE leidt jou op tot een circulaire Young Professional.

Netwerkuitbreiding

Wanneer je bij ons stage loopt om een project te doen krijg je er ons netwerk cadeau bij! En we kunnen je verzekeren dat dit een groot netwerk is in Noord Nederland.

Diversiteit

De opdrachten die we in ons portfolio hebben zijn heel divers. We werken hier in een multidisciplinair team aan. Dit team bestaat voor een groot deel uit MBO, HBO en WO stagiaires, elk met hun eigen opleidingsachtergrond. Kijk maar eens naar ons team voor een indruk.

Wat vragen wij?

Frisse blik

Gevraagd: een frisse blik. Het mooie is dat alle studenten die hebben. Daarom werken we graag met jou! Jouw frisse kijk op een project wordt gevraagd maar zeker ook gewaardeerd! 

NICE-lab dagen

We werken met LAB-dagen. Dit zijn dagen waarop je werkt bij ons op kantoor in Meppel. Op deze dagen delen we onze opgedane kennis en leren we samen. 

Flexibiliteit

Circulaire Economie is een nieuw thema. Er is nog geen kant en klaar handboek 'wat te doen bij...'. Dit vraagt flexibiliteit van iedereen die bij NICE werkt. Alles wat we doen is nieuw en ontdekken we door te doen.

Betrokkenheid

Heel gewoon maar voor ons een voorwaarde: betrokkenheid. We zijn een klein team en werken intensief samen, in onze ogen is betrokkenheid cruciaal om samen te werken en te bouwen aan onze ambitie.

Enthousiast geworden?

Laat het ons weten, dan plannen we een kennismakingsafspraak in. Samen bespreken we dan jouw wensen en onze opdrachten. NICE to meet you!