Hey Junior Medewerker!


Zo heet je als je bij ons je (afstudeer)stage of project doet!

Wat bieden wij?

Echte opdrachten

Je gaat bij ons aan de slag met een echte opdracht. Dit kan een opdracht van ons zijn maar ook een opdracht van onze klanten/partners uit de regio. Dit betekent dat je met jouw persoonlijke bijdrage meehelpt aan het versnellen van de transitie naar een Circulaire Economie.

Voorsprong

Hoe gaaf is dat! Door bij ons stage te lopen heb je aan het einde van je stageperiode veel kennis opgedaan en weet je exact wat er nodig is bij bedrijven, personen en jezelf om de transitie naar een Circulaire Economie te versnellen. NICE leidt jou op tot een circulaire Young Professional.

Netwerkuitbreiding

Wanneer je bij ons stage loopt om een project te doen krijg je er ons netwerk cadeau bij! En we kunnen je verzekeren dat dit een groot netwerk is in Noord Nederland.

Stagevergoeding

Lekker! Bij ons krijg je als afstudeerder een stagevergoeding van 
€ 350,- per maand op basis van 36 uur. Wat je daarvoor moet doen? Heel gewoon, je inzetten. NICE toch?

Studenten vormen het kloppend hart van NICE en zijn de versnellers van de circulaire economie van morgen.

Wat vragen wij?

Frisse blik

Gevraagd: een frisse blik. Het mooie is dat alle studenten die hebben. Daarom werken we graag met jou! Jouw frisse kijk op een project wordt gevraagd maar zeker ook gewaardeerd! 

NICE-lab dagen

We werken met LAB-dagen. Dit zijn dagen waarop je werkt bij ons op kantoor in Meppel. Op deze dagen delen we onze opgedane kennis en leren we samen. 

Flexibiliteit

Circulaire Economie is een nieuw thema. Er is nog geen kant en klaar handboek 'wat te doen bij...'. Dit vraagt flexibiliteit van iedereen die bij NICE werkt. Alles wat we doen is nieuw en ontdekken we door te doen.

Betrokkenheid

Heel gewoon maar voor ons een voorwaarde: betrokkenheid. We zijn een klein team en werken intensief samen, in onze ogen is betrokkenheid cruciaal om samen te werken en te bouwen aan onze ambitie.

Enthousiast geworden?

Laat het ons weten, dan plannen we een kennismakingsafspraak in. Samen bespreken we dan jouw wensen en onze opdrachten. NICE to meet you!