Stage Landbouw & Voedsel

Projecten

Je werkt met je teamgenoten aan vraagstukken die gaan over kringlooplandbouw, korte voedselketens, en de eiwittransitie. De portfolio is gevuld met meerdere projecten in verschillende stadia van realisatie.   


Fieldlab Circulair Ondernemen

Het Fieldlab Circulair Ondernemen helpt jongeren na het behalen van hun MBO diploma met het uitvoeren van hun hun eigen ideeën of die van het mkb op het gebied van circulair ondernemen. Het lab heeft de faciliteiten om (voedsel)producten te ontwikkelen en te testen.

Circle of Food

Circle of Food wil zich inzetten voor een circulair voedselsysteem. Om dit te realiseren, wordt er gekeken naar nieuwe producten en diensten die aansluiten bij deze missie.

Hoe kun jij je aanmelden?

 Je stageperiode start per 1 februari 2023. Hiervoor hebben wij kennismakingsmomenten om elkaar beter te leren kennen. Geïnteresseerd? Stuur je CV en een motivatiebrief naar info@wearenice.org en dan plannen we dit moment in!

Eind januari is de NICE EXPO waar alle projecten door de huidige lichting Junior Medewerkers wordt gepresenteerd aan opdrachtgevers en andere geïnteresseerden. Wil jij in februari bij ons starten? Dan nodigen we jou graag uit om deel te nemen aan de NICE EXPO!


Geïnteresseerd? NICE!

Heb je een vraag over stage lopen bij NICE? Of wil je direct solliciteren? Mail ons!