Stage Stad & Regio

Projecten

Je werkt met je teamgenoten aan vraagstukken die gaan over circulaire gebiedsontwikkeling, gezonde stedelijke systemen, en circulaire bedrijvigheid. De portfolio is gevuld met meerdere projecten in verschillende stadia van realisatie.   


Collectief Circulair Westerveld

Het Collectief Circulair Westerveld is in 2021 gestart als samenwerkingsverband om uitvoering te geven aan een inspirerend, initiërend, activerend en co-creërend ondersteuningsprogramma ‘Circulair produceren en consumeren in Westerveld’.

Port of Zwolle

Port of Zwolle werkt aan het nog beter benutten van de strategische ligging en het versterken van het investeringsklimaat. Economische structuurversterking, circulaire economie, energietransitie en klimaatadaptatie gaan daarbij hand in hand. 

Drenthe Onderneemt Circulair

Drenthe Onderneemt Circulair, een initiatief van NICE, NMFD en DZyzzion, is een op maat ondersteuningsprogramma voor klein mkb gericht op economische structuurversterking door circulaire ketenontwikkeling. 

Hoe kun jij je aanmelden?

 Je stageperiode start per 1 februari 2023. Hiervoor hebben wij kennismakingsmomenten om elkaar beter te leren kennen. Geïnteresseerd? Stuur je CV en een motivatiebrief naar [email protected] en dan plannen we dit moment in!

Eind januari is de NICE EXPO waar alle projecten door de huidige lichting Junior Medewerkers wordt gepresenteerd aan opdrachtgevers en andere geïnteresseerden. Wil jij in februari bij ons starten? Dan nodigen we jou graag uit om deel te nemen aan de NICE EXPO!

Geïnteresseerd? NICE!

Heb je een vraag over stage lopen bij NICE? Of wil je direct solliciteren? Mail ons!