Stage Bouw & Infra

Projecten

Je werkt met je teamgenoten aan vraagstukken die gaan over circulair bouwen en slopen, nieuwe vormen van eigendom en gebruik, en innovatieve financieringsmethoden. De portfolio is gevuld met meerdere projecten in verschillende stadia van realisatie.   

Proeftuin Drenthe Woont Circulair

Binnen Drenthe Woont Circulair wordt een blijvende impact gezocht. Geen eenmalige pilot, maar een bijdrage aan fundamentele veranderingen; voorbij het nu gangbare. Onze ambitie is om 100% circulair te bouwen en renoveren in 2040. 

Noord Nederland Woont Circulair

Bouwen in Noord-Nederland zit in een transitie. Er is sprake van een groeiende CE-beweging. De drie noordelijke provincies willen die beweging verder kracht bijzetten met het Icoonproject ‘NNL Woont Circulair’.

Vogelzang Dakelementen Circulair

Vogelzang Dakelementen is een gerenommeerd familiebedrijf dat al ruim 35 jaar bestaat. Het bedrijf is sinds 2020 bezig om een veranderslag te maken richting circulariteit en duurzaamheid. 

Hoe kun jij je aanmelden?

 Je stageperiode start per 1 februari 2023. Hiervoor hebben wij kennismakingsmomenten om elkaar beter te leren kennen. Geïnteresseerd? Stuur je CV en een motivatiebrief naar [email protected] en dan plannen we dit moment in!

Eind januari is de NICE EXPO waar alle projecten door de huidige lichting Junior Medewerkers wordt gepresenteerd aan opdrachtgevers en andere geïnteresseerden. Wil jij in februari bij ons starten? Dan nodigen we jou graag uit om deel te nemen aan de NICE EXPO!


Geïnteresseerd? NICE!

Heb je een vraag over stage lopen bij NICE? Of wil je direct solliciteren? Mail ons!