Meppel CircuLeert

Meppel CircuLeert

NICE is gevestigd aan de rand van het Meppeler centrum. De gemeente Meppel is een van de initiatiefnemers van de oprichting van NICE en strategisch partner. Sinds de ondertekening van het manifest NICE op 19 december 2016 zijn gezamenlijk mogelijkheden verkend van het praktijk maken van circulariteit in Meppel. Samen met de gemeente is het programma Meppel CircuLeert opgezet. Dit programma bestaat uit drie onderdelen waardoor we samen niet alleen focussen op het ‘doen’ maar ook op het leren hiervan. 

1.     Rolmodel: we ondersteunen de gemeente bij hun transitie naar een circulair Meppel zodat zij een rolmodel kunnen zijn voor haar inwoners en bedrijven. 
2.     Stadspraktijken: ook stimuleren en versterken we circulaire initiatieven uit de Meppeler samenleving zoals vanuit het MKB. 
3.     Hotspot: daarnaast borgen we de opgedane kennis en ervaring en helpen we Meppel op de circulaire kaart te zetten.

Sinds 2018 voeren we op alle drie de onderdelen samen met de gemeente en anderen activiteiten uit om de circulaire economie in Meppel aan te jagen. 

Say hello

Ons team

Ik ben een expert op mijn vakgebied, maar ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder de mensen die me op mijn weg geholpen hebben. Daarom kom ik graag in contact met gelijkgestemden en gebruik ik mijn passie en wat ik kan om echt een verschil te maken.

Onze waarden

Waarom u op ons kunt rekenen? Omdat ons bedrijf veel meer is dan alleen een bedrijf. Elk teamlid voegt iets bijzonders aan ons team toe, maar we hebben onze waarden met elkaar gemeen.

Ons verhaal

Zoals alle grote dingen zijn ook wij klein begonnen. We waren een paar vrienden met mooie ideeën en gingen van start. En dat heeft tot iets moois geleid!