TENDER VALORISATIE 2022

Beste Drentse ondernemer,

 

Let op! Jij kunt subsidie ontvangen voor het ontwikkelen (of aanmerkelijk verbeteren) van een nieuw product, dienst of proces. Hieronder lees je of, hoe en wanneer je in aanmerking komt.

 

Samenwerken aan vernieuwing en verbinding

Maak jij met jouw project impact op Noord-Nederland? Zowel op economisch als maatschappelijk gebied? En zorg je hierbij voor vernieuwing en verbinding, leer je van anderen en probeer je samen met partners dingen uit?  

 

Wij dagen je uit om te innoveren!

Met de nieuwe Tender Valorisatie uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (beter bekend als EFRO) dagen wij partijen uit om met goede, innovatieve ideeën en oplossingen te komen. Voor een slimmer, groener, socialer en inclusiever Noord-Nederland én Europa. 

 

Effecten voor Noord-Nederland

Deze subsidie is bedoeld voor mkb’ers in Noord-Nederland. Maar ook andere partijen – van binnen én buiten de regio – mogen meedoen en een aanvraag indienen. Voorwaarde is wel dat de effecten van het project terechtkomen in Noord-Nederland.

In het kort

  • Besluit op aanvraag 22 weken
  • Resterend budget € 6.000.000
  • Subsidiepercentage 25% - 45%
  • Maximale subsidie € 600.000


Aanvragen kan vanaf medio september, voorbereiden kan nu al

Om het makkelijk te maken, vragen we eerst om een zogenaamde ‘two-pager’, twee pagina’s met algemene informatie over je project. Zo kunnen we snel zien of je in aanmerking komt voor subsidie.

 

Meer informatie en vragen?

Ga alvast aan de slag met je ‘two pager’ en kijk voor meer informatie op: Tender Valorisatie 2022 | SNN. Voor vragen over de Tender Valorisatie kun je contact opnemen SNN, tel. (050) 5224 900 of e-mail [email protected]

 

Van gedachten wisselen over jouw innovatief idee? Bel met de provincie

Heb je innovatief idee en wil je daarover van gedachten wisselen met iemand van de provincie bel dan (0592) 36 55 55. We helpen je graag!