Hallo Drentse ondernemer! Wil jij meer weten over circulair ondernemen en de samenwerking met collega’s, leveranciers en partners? Neem dan deel aan het Webinar Circulair Ondernemen, samenwerken in de keten op maandag 6 februari 2023. Thuis, op je werk of onderweg krijg je van experts tips en tops voor jouw circulaire route. Waar kun je beginnen of hoe kun je nieuwe stappen zetten? Wat is goed om te weten? En welke partijen kunnen je helpen?

Tijdens dit Webinar gaan we in gesprek met ondernemers uit de meubel- en interieurbranche en zoomen we in op samenwerking in de keten. We hebben het over wat goed gaat, maar vooral over waar de ondernemers tegenaan lopen.

 

Vooraf aanmelden voor het Webinar is niet nodig. Je kan op maandag 6 februari live meekijken via het YouTube-kanaal van de provincie Drenthe. 

 

Het Webinar wordt georganiseerd door de provincie Drenthe, Ik Ben Drents Ondernemer en het Noordelijk Innovatielab Circulaire Economie. Partners in circulair ondernemen in Drenthe zijn Energiefonds Drenthe, Greenwise Campus, Noord-Nederland Verdient Circulair, de Drentse gemeenten en NHL Stenden Hogeschool.