Verkennersessie 
circulair ontwerp 

ontwikkelomgeving voor de professional 

CIRCULAIR! EN HOE DAN?

Wat is er nodig om circulaire producten te ontwerpen en produceren? Wanneer is iets een circulair product? 

Deze vragen staan centraal voor de verkennerssessie die we op 23 november organiseren. 

We willen jou daar graag voor uitnodigen, omdat we zoveel mogelijk verschillende perspectieven nodig hebben om dit complexe vraagstuk te kunnen oplossen. En de transitie naar een circulaire economie maak je samen!

 

Tijdens de werksessie gaan we op zoek naar gemeenschappelijke kansen en knelpunten  van opdrachtgevers en andere partners uit ons netwerk. Waar loop je tegen aan? Wat is er nodig voor jou en voor de keten? Welke kaders en methoden zijn goed bruikbaar om circulaire producten te ontwikkelen? 

 

Met de verkennerssessie zetten we in op het onderling versterken van partners in ons netwerk. Op het samen creëren en delen van kennis. We willen een gedeeld inzicht krijgen in de circulaire staat van de keten en bijbehorende ecosystemen. Om hiermee samen stappen te kunnen zetten naar circulair produceren.

 

Dit gaan we doen door een CE-ontwikkelomgeving te creëren, waarin we samen met andere professionals en junior medewerkers van NICE op zoek gaan naar nieuw perspectief op circulair produceren.
 
De uitkomsten van deze werksessie verwerken we in een concept whitepaper over circulaire productontwikkeling. Deze gaan we tijdens de NICE EXPO 2023 i.s.m. met jullie presenteren.

 
Laten we samen kennis delen en creëren! 


Locatie: Gasfabriek Meppel
Datum: 23 november 2022

Tijd: 14:45  inloop
        15:00  start programma
        17:00  afsluiting
        17:30  einde borrel